Sinterklaascadeau

Ook Sinterklaas is gek op BioscoopCadeau!

Bestel-BioscoopCadeau-online-moederdag.pngSinterklaasfilms, er lijken ieder jaar weer nieuwe films uit te komen over Sinterklaas en zijn Pieten. Wat een druk leven moet Sinterklaas hebben; cadeaus uitdelen en ook nog eens acteren! Wij kennen de Sint al een tijdje, hij acteert niet alleen zelf erg goed, hij houdt er ook van om andere acteurs en actrices te bewonderen op het witte doek!

Wij hebben helaas geen groot boek waar alle namen en verlanglijstjes in staan, maar we weten vrij zeker dat wanneer de Sint even rustig de tijd heeft, hij samen met zijn Pieten naar de film gaat met zijn

Sinterklaascadeau

BioscoopCadeau is het leukste cadeau dat u op Sinterklaasavond kunt geven. Met dit Sinterklaascadeau maakt u namelijk iedereen blij die van films houdt - en zeg nou zelf; voor wie geldt dat niet?! Uw BioscoopCadeau kan in heel Nederland gebruikt worden bij diverse bioscopen. De beste locaties in Nederland verwelkomen uw familie, vrienden of collega's graag met het ultieme Sinterklaascadeau.

Zij kunnen op uw kosten (Sinterklaas zijn kosten) genieten van een film naar keuze bij Pathé en andere bioscopen! Geeft u een filmkaartje of een complete filmbelevenis - met popcorn en frisdrank - cadeau? De keuze is aan u!

Sint-BC.png Bioscoop.png Sint-BC-2.png Bioscoopzaal.png

Geef een beleving!

Wanneer u BioscoopCadeau geeft, geeft u niet zomaar een kaart waarmee u in heel Nederland naar de film kunt, u geeft een beleving! Wanneer u naar de film gaat, staat gezelligheid vaak centraal, dit is ook het gevoel dat Sinterklaasavond teweeg brengt; met elkaar genieten van de spannende film, popcorn en.. de gezelligheid!

Het leuke aan BioscoopCadeau is dat er zelf gekozen kan worden naar welke film en bioscoop men gaat; een actiefilm, een romantische komedie of toch die ene horrorfilm!

Het leukste Sinterklaascadeau

Bestel uw Sinterklaascadeau gemakkelijk online of zoek hier een verkooppunt bij u in de buurt. Met BioscoopCadeau valt uw Sinterklaascadeau altijd in de smaak!