Moederdag cadeau

Moederdag cadeau: verras je moeder met BioscoopCadeau

Bestel-BioscoopCadeau-online-moederdag.pngOp Moederdag leggen wij onze moeders altijd extra in de watten.
Bosje bloemen, stevige knuffel en als klap op de vuurpijl een BioscoopCadeau!

Wil jij je moeder dit jaar ook eens extra verwennen tijdens Moederdag?
Geef haar dan een BioscoopCadeau, zodat ze van een film naar keuze kan genieten bij onze aangesloten bioscopen.

Moederdag cadeau kopen

Geef jij je moeder een BioscoopCadeau filmkaartje of een BioscoopCadeau Compleet (filmkaartje met popcorn en een drankje)? De keuze aan jou! Bestel je Moederdag cadeau gemakkelijk online via onze website en ontvang je cadeau in een mooie cadeauverpakking! Je kunt de cadeaukaart ook rechtstreeks bij je moeder laten bezorgen met een lief berichtje erbij.

Natuurlijk kun je BioscoopCadeau ook bij verschillende winkels, zoals Albert Heijn, Primera en Bruna kopen. Met meer dan 8000 verkooppunten in Nederland is er altijd één bij jou in de buurt. Kijk hier voor een overzicht van onze verkooppunten.

BioscoopCadeau-Moederdag.png Bioscoop.png Moederdag-BioscoopCadeau.png Bioscoopzaal.png

Moederdag

Eigenlijk verdient je moeder iedere dag een cadeau, maar Moederdag is (naast haar verjaardag) dé gelegenheid om je moeder te verrassen met een leuk cadeau. De vraag is alleen: waar komt Moederdag nou eigenlijk vandaan?

Moederdag wordt in Nederland gevierd op de tweede zondag van mei en datum stamt uit de Amerikaanse geschiedenis. Toen in 1960 haar moeder overleed, vroeg Anna Jarvis ter nagedachtenis aan haar moeder aan de president of moeders een eigen feestdag mochten krijgen. De president gaf zijn akkoord en zo ontstond Moederdag!

Moederdag is de dag waarop je je moeder, schoonmoeder en/of stiefmoeder ontziet: een dag zonder huishoudelijke taken. Vanuit deze gedachte is onder andere het traditionele ontbijt op bed ontstaan. Met BioscoopCadeau als Moederdag cadeau ontzie je je moeder niet alleen op Moederdag, maar kan zij later in het jaar ook een avondje genieten van een film naar keuze.

BioscoopCadeau: altijd goed!