Kerstcadeau

Ook de Kerstman is gek op BioscoopCadeau!

Bestel-BioscoopCadeau-online-moederdag.pngKerstfilms, er lijken ieder jaar weer nieuwe films uit te komen over de Kerstman. Wat een druk leven moet de Kerstman hebben; cadeaus uitdelen en ook nog eens acteren! Wij kennen de Kerstman al een tijdje, hij acteert niet alleen zelf erg goed, hij houdt er ook van om andere acteurs en actrices te bewonderen op het witte doek!

Wij hebben helaas geen groot boek waar alle namen en verlanglijstjes in staan, maar we weten vrij zeker dat wanneer de Kerstman even rustig de tijd heeft, hij gezellig naar de film gaat met zijn BioscoopCadeau!

Kerstcadeau

BioscoopCadeau is het leukste cadeau dat u op Kerstavond kunt geven. Met dit Kerstcadeau maakt u namelijk iedereen blij die van films houdt - en zeg nou zelf; voor wie geldt dat niet?! Uw BioscoopCadeau kan in heel Nederland gebruikt worden bij  diverse bioscopen.

De beste locaties in Nederland verwelkomen uw familie, vrienden of collega's graag met het leukste Kerstcadeau. Zij kunnen op uw kosten (De Kerstman zijn kosten) genieten van een film naar keuze! Geeft u een filmkaartje of een complete filmbelevenis - met popcorn en frisdrank - cadeau? De keuze is aan u!

Kerst-BioscoopCadeau.jpg Bioscoop.png BioscoopCadeau-Kerst.jpg Bioscoopzaal.png

Geef een beleving!

Wanneer u BioscoopCadeau geeft, geeft u niet zomaar een kaart waarmee u in heel Nederland naar de film kunt, u geeft een beleving! Wanneer u naar de film gaat, staat gezelligheid vaak centraal, dit is ook het gevoel dat Kerstavond teweeg brengt; met elkaar genieten van de spannende film, popcorn en.. de gezelligheid!

Het leuke aan BioscoopCadeau is dat er zelf gekozen kan worden naar welke film en bioscoop men gaat; een actiefilm, een romantische komedie of toch die ene horrorfilm!

Het leukste Kerstcadeau

Bestel uw Kerstcadeau gemakkelijk online of zoek hier een verkooppunt bij u in de buurt. Met BioscoopCadeau valt uw Kerstcadeau altijd in de smaak!